skip to Main Content

Future of Cloud Computing

Door de ongeëvenaarde computingkracht van de Cloud te combineren met steeds beter verbonden en aantrekkelijke Edge-technologieën, ontwikkelen we mogelijkheden waar we een aantal jaar geleden alleen nog maar van konden dromen.

Organisaties van alle soorten en maten verplaatsen gebruikers van traditionele desktop- en laptop-pc’s naar thin client-apparaten.

LG heeft recentelijk een All-in-One Thin Client voor kantoor- en thuiswerkplekken gelanceerd. In combinatie met IGEL OS-software vertegenwoordigt dit de ideale oplossing voor elke organisatie die zijn werknemers wil voorzien van veilige, betrouwbare, high-performance Cloud-verbonden eindapparaten.

NEXXT heeft onlangs deze All-In-One Thin Client getest en wij willen u graag tijdens een Exclusieve Bijeenkomst zelf laten ervaren hoe deze combinatie een verademing voor uw gebruikers en beheerorganisatie kan zijn.

De toekomst van Cloud Computing gaat samen met Cybersecurity; Techexpert Erik Rutkens neemt u graag mee in de laatste trends, nieuwste ontwikkelingen en wet- en regelgeving op het gebied van Cybersecurity en the Internet of Things.

REGISTREER NU

AGENDA

6 oktober 12:00-15:30 uur

 

12:00 12:30 13:30 14:00 14:15 15:00
Lunch Welkom NEXXT & IGEL & LG IGEL & LG
Demo All-in-One Thin Client
Pauze Erik Rutkens
Trends in Cybersecurity
Einde meeting met hapje & drankje

LOCATIE

LG Electronics Benelux Showroom
Krijgsman 1
Amstelveen

Erik Rutkens

Cybersecurity | Techexpert | Digitalisering

Erik vergelijkt het huidige internet met het Wilde Westen.
De vraag is dan ook niet of je gehacked wordt, maar wanneer.
Hoe overleef je in die rauwe, deels wetteloze wereld van het internet?

 

Back To Top